دستگاه پلاتر

Out of stock

انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

دستگاه پلاتر (به انگلیسی: Plotter) یک دستگاه پرینتر است که با متصل کردن به کامپیوتر می توانید تصاویر یا دیگر فایل های خود را چاپ کنید. پلاتر به نوع خاصی از دستگاه‌های چاپگر گفته می‌شود که برای چاپ وکتورهای گرافیکی در مقیاس بزرگ به کار می‌روند. خرید دستگاه پلاتر در صنایع متنوعی رواج دارد که از جمله‌ آنها می‌شود به تصویرسازی، نقشه کشی صنعتی، عکاسی، استودیوهای هنری و غیره اشاره کرد.
قابلیت‌های پیشرفته دستگاه پلاتر آن را به یک دارایی ارزشمند تبدیل کرده است که می‌تواند برای چاپ و پرینت گراف، طرح‌های CAD، بنر، علائم و رندرینگ به کار گرفته شود. برندهای مطرحی در سرتاسر جهان اقدام به طراحی و ساخت انواع مدل‌های پلاتر می‌کنند. از میان آنها، کمپانی Hewlett-Packard که همه ما آن را با نام HP می‌شناسیم، به عنوان بهترین برند در زمینه چاپگرهای بزرگ یا همان پلاتر محسوب می‌شود.

نحوه کار پلاتر
پلاتر مانند بسیاری دیگر از چاپگرها، به وسیله کامپیوتر کنترل می‌شود. به زبان ساده پلاتر برای چاپ طرح و نقش مورد نظر، از قلم‌های اتوماتیکی استفاده می‌کند که دستورات را از طریق یک کامپیوتر دریافت می‌کنند. مزیت مهم پلاتر نسبت به پرینترهای معمولی در دقت فوق العاده بالای آن ها است.
در واقع به همین دلیل است که در صنایعی که نیاز به چاپ دقیق و با جزئیات دارند، پلاتر یک ابزار کلیدی و غیر قابل جایگزین محسوب می‌شود. چرا که این دستگاه می‌تواند با توجه به فایل وکتور گرافیکی و یا دستوراتی که از طریق کامپیوتر به آن داده می‌شود، خطوط پیوسته نقطه به نقطه را با حداکثر میزان دقت رسم کند.
امروزه پلاترهای مدرن به لطف استفاده از تکنولوژی‌های به روز، بسیاری از فرایند‌های چاپ را به شکل هوشمند و اتوماتیک انجام می‌دهند. افزون بر این، سرعت و البته دقت چاپ در پلاترهای جدید روز به روز ارتقا می‌یابد و همچنین قابلیت‌های جدیدی به این ماشین‌های کارآمد اضافه می‌شود.

انواع پلاتر
پلاترها با توجه به ساختار آنها به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند که هر کدام از آنها امکانات خاصی را به کاربر ارائه می‌دهند. انواع پلاتر را می‌شود در سه گروه دسته بندی کرد که شامل این موارد می‌شوند:

پلاتر درام: در این پلاتر کاغذ چاپ روی یک سطح کروی شکل که به آن درام گفته می‌شود قرار می‌گیرد. سپس درام کاغذ را به حرکت در می‌آورد و در حین حرکت، قلم یا قلم‌های پلاتر با حرکت بالا و پایین طرح مورد نظر را رسم می‌کنند. از آنجایی که در پلاتر درام می‌شود از کاغذهای بسیار عریض استفاده کرد، این نوع پلاتر برای چاپ اسناد و مدارک بسیار بزرگ مثل نقشه‌های معماری کاربرد دارد.
پلاتر فلت بد: نوع خاصی از پلاترها محسوب می‌شود که در آن خبری از هد پلاتر، نازل‌های جوهر افشان و کارتریج جوهر نیست. در پلاتر فلت، کاغذ روی یک سطح صاف قرار می‌گیرید و به وسیله وکیوم، کاملا در جای خود ثابت می‌شود. سپس قلم‌های پلاتر شروع به رسم طرح می‌کنند. تنوع رنگی قلم‌های پلاتر فلت بسیار بالا است که آن را به گزینه‌ای محبوب برای عکاسان تبدیل می‌کند.
پلاتر اینک جت: پلاترهای اینک جت جزو پر فروش‌ترین انواع پلاتر محسوب می‌شوند و بخش اعظم مدل‌های پلاتر اچ پی نیز از همین نوع است. در این نوع از پلاترها، از قطعه‌ای به نام هد پلاتر استفاده می‌شود که جوهر را از کارتریج جوهر دریافت کرده و سپس به وسیله نازل‌های جوهرافشان، آن را روی کاغذ اسپری می‌کند. پلاترهای اینک‌ جت خود دارای انواع مختلفی هستند و قابلیت چاپ با دقت رنگ بسیار بالایی را دارند.

قطعات و لوازم جانبی پلاتر
بعد از خرید دستگاه پلاتر، بسته به این که چه مدل و برندی را خریداری کرده‌اید، باید هر چند وقت یک بار پلاتر خود را جهت سرویس دوره‌ای معاینه کنید. به طور کلی پلاترها دستگاه‌های با دوام و مقاومی هستند و تا بیش از حداقل یک دهه می‌توانند مانند روز اول خود کار کنند.
تهیه قطعات و لوازم جانبی پلاتر برای سرویس دوره‌ای و یا رفع خرابی‌های جزئی، راهکاری توصیه شده برای افزایش عمر مفید پلاتر و همچنین حفظ کیفیت چاپ در آن است. در فروشگاه یوچاپ علاوه بر عرضه جدیدترین انواع پلاترهای اچ پی و سایر برندهای مطرح، شما می‌توانید قطعات و لوازم جانبی اعم از انواع جوهر و کارتریج، هد پلاتر، قطعات مکانیکی مثل موتور و سوپاپ پلاتر، قطعات الکترونیکی مثل ماژول کنترل، برد قسمت‌های مختلف دستگاه و غیره را با بالاترین کیفیت ممکن تهیه نمایید.